sunnuntaina, toukokuuta 28, 2006

Jälkeenpäin lisätty otsikko visuaalisen ilmeen säilyttämiseksi

Känniblogaus on aina ollut teema joka on kiehtonut allerkirjoittanutta. Pariisin suomiosakunnan 10-vuotisbileiden jatkoilla päätin viimein toteuttaa fantasiani rajoittamattomasta tajunnanvirrasta ja sisällöstä vastuunottamattomuudesta. Olemme suomenranskalaisen jannun kattohuoneistossa jonka parveketasanteella on lapin kulta -sateenvarjon lisäksi myös täytetty kameli. Jos tietäisin mitä absurdi on oikeasti, voisin yrittää verrata tätä siihen. Kaiuttimista soi Arja Saionmaa, juon Karhua, syön turkin piippureita, mutta kukaan ei puhu suomea.

Otin kamelista myös kuvan. Liitän sen tÄnne joeksus.

Edited 29.5.2006:
Se joeksus on nyt:

Aamuaurinko ois antanu kivan säväyksen tollekin kuvalle, mut kun ei niin ei.

4 Comments:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kännibloggausta voidaan pitää myös ihmiskokeena, jonka pahaa aavistamattomia koehenkilöitä ovat ne jotka lukevat ko. tuotosta seuraavana aamuna hatarissa säikkykrapuloissa. Todetaan että täytetyn kamelin ja Arja Saijonmaan esiintyminen vierekkäisissä lauseissa voi aiheuttaa akuutteja pelkotiloja ja realiteettitajun häilymistä. Huh.

10:30 ap.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olit sit koneella muttet vastannut mun elintärkeään kysymykseen, spergele. Mutta kaiuttimet on hienot. (Olen aina suhtautunut epäluuloisesti blogikommenttien käyttämiseen kahdenkeskisen, muille henkilöille avautumattoman kommunikoinnin välineenä, ja suhtaudun edelleenkin.)

2:39 ip.  
Blogger V kirjoitti...

Kiva jos kelpasivat. toivotaan et ne soisivatkin hyvin. Mä en mitenkään voinu tajuta mistä siinä elintärkeässä kysymyksessä oli edes kysymys. Voisit vaikka soittaa tai jotain?

6:50 ip.  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ei se keskiyön aurinko vielä sitten saapunutkaan sinne. No, onhan tässä vielä aikaa ennen kuin kotiudut sieltä.

8:52 ip.  

Lähetä kommentti

<< Takaisin